Hjemmelaget musli

Hjemmelaget müsli

– Havregryn 4 dl
– Gresskarkjerner 2 dl
– Sesamfrø 2 dl
– Mandler 2 dl (hakkede)
– Solsikkekjerner 2 dl
– Eple juice 2 dl
– Honning 2 SS
– Vann 1 dl
– Rosiner 2 dl

Slik gjør du:
Sett ovnen på over- og undervarme på ca 180 grader. Bland sammen havregryn, gresskarkjerner, sesamfrø, mandler og solsikkekjerner i en bolle. Bland så inn eplejuice, honning og vann. Videre legges müsliblandingen utover en langpanne med bakepapir. Legg så müsliblandingen inn i ovnen. Nå skal müslien stå i ovnen i ca 45 minutter, men det er svært viktig å huske at müsliblandingen må tas ut hvert 10 minutt av disse 45 min, slik at alle sidene av frøene blir gyldene og fine. Når müsliblandingen er ferdig stekt, bland godt inn rosiner eller annen tørket frukt. Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *