Høstgrøt med eple, blåbær og kanel

Høstgrøt med eple, blåbær og kanel


14689060_10211221505399681_877835335_o

Til 1 porsjon:

Havregryn 1 dl

Ekstra lettmelk 2 dl

Salt ½ ts

Lite eple

Blåbærsyltetøy 1 ss

Linfrø 1 ss

Kanel 1 ts

Slik gjør du:  

Kok opp vann og melk og bland inn i havregryn. La dette koke i ca. 5-10 minutter, til grøten har ønsket konsistens. Dersom det ønskes en tynnere grøt, spe på med enda mer væske (melk eller vann). Smak deretter til med salt mot slutten av koketiden. Skjer eplet i små terninger og put halvparten av dette, samt linfrø oppi grøten mens den koker. Når grøten er ferdig, spe på med resten av eplebitene og litt blåbærsyltetøy. Dryss over litt kanel dersom du ønsker.

 14672629_10211221505519684_1040552964_o

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *