Omelett med skinke, ost & grønnsaker

Omelett med skinke, ost & grønnsaker

img_8649

Ingredienser til 1 porsjon:

Egg 2 store

Ekstra lettmelk 3 ss

Skinke 4 skiver

Ost 4 skiver

Brokkoli (så mye du vil)

Paprika 4 skiver

Små tomater 5 styk

Løk 3/4

Gulrot 1 styk

Salt & pepper

Slik gjør du:

Bland sammen egg og melk. Kutt deretter opp alle grønnsakene og skinken. La grønnsaker og skinke surre litt i pannen før du tilsetter egg og ost. For en helt perfekt omelett, kan det være lurt å steke den på lav varme. Tilsett gjerne litt smør eller rapsolje, når du steker omeletten.

Omelett passer perfekt å lage til søndagsfrokosten, lunsj eller middag.

Omelett er ikke bare billig og godt, det er også super næringsrikt! Egg er en god kilde til protein og inneholder i tillegg vitamin A, B, D, E og K. Egg er også rikt på mineraler som blant annet jern, kalsium og sink selen! Sammen med masse grønnsaker blir dette er suer måltid! 

Lykke til og nyt! 

 

img_8790

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *