Mat & drikke under trening & konkurranse

Mat & drikke under trening og konkurranseathlete-1840437_960_720

Under trening/kamp

Under trening/konkurranse brukes karbohydrater og fett som kilde til energi. Karbohydrater er den viktigste og største energikilden i trening med høy intensitet. Jo høyere intensitet på treningen, desto mer energi bør komme fra karbohydrater. Det er derfor viktig å få i deg riktig og nok energi, slik at kroppen er i stand til å gjennomføre økten. Karbohydrater gir kroppen raskere energi enn fett, og er derfor den energikilden som anbefales å innta under trening/konkurranse.

 

Mat og drikke for optimal energi gjennom hele økten:

–       Vann

–       Banan

–       Energidrikk

–       Rosiner

–       Energibar

–       Sportsdrikk

–       Smoothie

–       Nøtter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *