Fiskekaker
med byggryn, bønner & grønnsaker
Et supermåltid proppfull av viktige næringsstoffer:
Ingredienser til 2-3 porsjoner:
Fiskekaker med 70-80% fisk: 4 styk
Byggsalat fra Delikat med bønner, appelsin, & spiskummen: 1 styk
Grønnsaksblanding med brokkoli, paprika, løk & gulrøtter (frossen)
Eller:
Brokkoli 1 styk
Gulrøtter 2 styk
Løk 1/2 styk
Paprika 1/2 styk
Slik gjør du:
Stek grønnsaker i en panne og hell over byggsalaten. La dette surre i pannen i ca 10 minutter. Legg fiskekaer i ovenen på ca 200 grader, og la dette varme seg godt i ovnen i ca 15 minutter. Denne middagen lages på under 20 minutter og passer derfor perfekt å lage når tiden er knap.
Måltidet inneholder gode kilder til protein, fett, karbohydrater, vitamin B, Omega-3 fettsyrer, selen, jod, vitamin A og mye mer!
Jo høyere prosent fisk det er fiskekakene du bruker, jo mer næringsrikt blir måltidet.
Forsøk å velg fiskekaker med høy andel fisk!
♥
Byggsalat fra Delikat som passer perfekt til fisk: