Granolasnacks

Vickis supersnacks

med nøtter, tørket frukt & korn

img_9584

Ingredienser:

Havregryn 4 dl

Solsikkekjerner 2dl

Gresskarkjerner 1 dl

Sesamfrø 1 dl

Mandler 1 dl

Rosiner 0,5 dl

Eplejuice 5 ss

Honning 2 ss

Salt 1 ts

Kanel 1 ss

Eple 1 stykk

Slik gjør du:

Sett ovnen på ca 180 grader, over- og undervarme. Bland sammen havregryn, gresskarkjerner, sesamfrø, mandler, solsikkekjerner og et raspet eple i en bolle. Bland så inn eplejuice, honning og vann. Videre legges snacksblandingen utover en langpanne med bakepapir. Legg så snacksen inn i ovnen, og la dette stå i ca 45 minutter. For at snacksen ikke skal svi seg, er det lurt å jevenlig ta brettet inn og ut av ovenen under steketiden, slik at du kan få ristet på snacksen. Dette bidrar til at alle sidene på frøene blir gyldenbrune. Når snacksen ferdig stekt, bland godt inn rosiner eller annen tørket frukt.

img_9604

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *