Havregrøt med eplemos & bringebær

Havregrøt med eplemos, bringebær & gresskarkjerner


img_8734

Til 1 porsjon:

Havregryn 1 dl

Ekstra lettmelk 2 dl

Salt ½ ts

Chiafrø 1 ss

Bringebær (frosne)

Gresskarkjerner 1 ss

Eplemos 1 – 2 ss

Slik gjør du:  

Kok opp vann og melk og bland inn i havregryn. La dette koke i ca. 5-10 minutter, til grøten har ønsket konsistens. Dersom det ønskes en tynnere grøt, spe på med enda mer væske (melk eller vann). Smak deretter til med salt mot slutten av koketiden. Varm de frosne bringebærene i en kjele på lav tempratur. Når bringebærene har blitt varme helles disse over grøten. Dryss så over  gresskarkjerner og legg på 1 -2 ss eplemos på toppen. Dryss gjerne litt kanel over dersom du ønsker det. Lykke til os nyt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *