Spicy thaisuppe

Spicy Thaisuppe

med appelsin, ingefær, koriander, lime, kylling & grønt


vicki-ae2

Ingredienser til 3-4 personer:

Paprika  1 stykk

Aubergine 1/2

Sukkererter 1 liten pakke

Sopp 10 stykk

Hvitløk 4 fedd

Chili 1

Ingefær ca 1-2 ss hakket

Lime 1 stykk

Appelsin 1 stykk

Kyllingfileter 4 stykk

Kokosmelk 3 bokser

Currypaste (rød eller grønn) 6 ts

Slik gjør du:

Finn hakk hvitløk, chili og ingefær, og stek dette i pannen med litt olje. Skjer deretter opp kylling i små biter og la dette steke i få minutter sammen med chili, ingefær og hvitløk. Putt deretter oppi kokosmelken, currypaste og saften fra lime og appelsin. La dette koke i ca 15-25 minutter. Tilsett gjerne mer currypaste hvis du ønsker en mer spicy smak på thaisuppen. Mens dette koker på lav varme, kutter du opp paprika, aubergine, sopp og sukkererter i biter. Når suppen har stått og kokt i 15-25 min, legg så oppi grønnsakene. Nå skal thaisuppen kun koke i 10 minutter før den er klar til å serveres.

Server gjerne suppen med ris og korianderblader.

Lykke til og nyt denne smakfulle og næringsrike thaisuppen.

vicki-ae

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *