Pizza bianca med pesto & parmaskinke
Dette trenger du til 2 pizzaer:
Tynn fullkornsbunn fra Eldorado (kjøpes på de fleste matbutikker)/ eller lag selv 🙂
Creme fraiche lett 4 ss
Pesto 2 ss
Parmaskinke 80 g
Sopp 6 stykker (hakket)
Hvitløk 2-3 fed
Squash 1/2 stykk
Fersk mozzarella 2 stykk
Valgfritt:
Pinjekjerner
Basilikum
Chili
Slik gjør du:
Sett ovenen på 200 grader.
Bland creme fraiche og pesto sammen, og smør dette utover på begge pizzabunnene. Legg parmaskinke over begge pizzaene. Hakk så opp sopp, squash og hvitløk, og strø dette over parmaskinken. Hvis du ønsker en litt mer spicy pizza, kan du gjerne ha litt hakket chili oppå sammen med hvitløken. Legg pizzaen i ovnen og la den steke i til den er gyldenbrun. Ta ut pizzaen og legg på den ferske mozzarellaen. Sett så pizzaen inn i ovnen igjen, og la den stekes i 2-3 minutter.
Server gjerne med litt ferske basilikumblader og pinjekjerner på toppen. Lykke til og nyt! 🙂