Salmalaks med gulrotpasta & mangosalsa

Salmalaks med gulrotpasta & mangosalsa


Ingredienser til 2 personer:

Grønnsakspasta (gulrot) 400 gram

Salma laks 300 gram

Mango 1 stykk

Avokado 1 stykk (stor)

Lime 1 sykk

Chili 1 stykk

Korianderblader (ta så mye du ønsker)

Slik gjør du:

Kutt opp mango, avokado, chili og koriander i små biter, og skvis limesaft over. Bland dette godt og la det stå i kjøleskapet i noen minutter før den serveres. Stek så salmalaks på høy varme i noen få minutter slik at den blir godt stekt på yttersiden, deretter senker du varmer og lar den steke noen minutter. Pastaen kokes til slutt.  

Server retten med pestosaus og korianderblader. 

Lykke til og nyt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *