Frisk sommersalat med quinoa, fetaost, fennikel, pinjekjerner & granateple
Ingredienser til 1 stor salat/4 pers:
Grønn bladsalat (valgfri mengde)
Fennikel 1 stykk
Quinoa 4 dl
Granateple 1 stykk
Pinjekjerner 6 ss
Søtpotet 1 stor
Søt paprika 1-2 stykk
Olje & balsamico (Valgfri mengde)
Slik gjør du:
Kutt opp paprika, fennikel, og søtpotet. Stek paprika og fennikel i stekepannen med litt olje, salt og pepper. Legg søtpotetbitene i ovnen med litt olje, salt og pepper over. La dette steke på ca 200 grader i 15 min. Kok quinoa og legg dette nederst på salatfatet når den er ferdig. Når grønnsakene er ferdig stekt og søtpotetene er ferdige, kan du legge alle disse ingrediensene, inkludert salaten, over quinoaen. Strø over fetaost, pinjekjerner og granateple. Til slutt heller du over litt olje & balsamico.
Denne salaten passer glimrende med kylling, fisk & all grillkjøtt. Nyt og lykke til!