Hummus

Hjemmelaget hummus


Ingredienser:

 Kikerter ca. 600 g (kokt)

Lime  ( ca 1/2 saften)

Vann 3 ss

 Hvitløkfedd 2 stykk (hakket)

Olivenolje 1 dl

Spisskummin ca. 1/4 ts 

Chilipulver 1/2 ts

Paprikapulver (valgfri mengde)

Litt salt (smak til)

Pynt med koriander på toppen dersom du ønsker det

Slik gjør du:

 Kjør alle ingrediensene en kjøkkenmaskin eller bruk en stavmikser. Smak til med salt og pepper hvis det trenger litt mer smak. Ønsker du en mer spicy variant, bruk gjerne fersk chili, og kjør dette sammen med de andre ingrediensene i kjøkkenmaskinen. Server på et fat med litt olivenolje og paprikapulver over (slik som på bildet). Server gjerne med pitabrød og salat til. Lykke til og nyt dette som en forrett eller snacks. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *