Breiflabb med røddiker & nypoteter

Breiflabb med reddiker & nypoteter


Ingredienser til 4 personer:

Breiflabb 1 kg

Poteter 15 stykker (små)

Hollandaise saus (Lag selv eller bruk ferdiglagd )

Reddiker 10 stykker

Parmesan (revet)

Chorizo 100 g (stekt)

Sommerkål 1 stykk

Slik gjør du: 

Start med å gjør klart potetene. Legg poteter på et sølvpapir på grillen og hell over litt olje. La dette steke på middels varme i ca 20 min på grillen. Mens potetene er i grillen starter du med fisken. Start med å strø salt, pepper, urter og sitronskiver over breiflabben. Når breiflabben er klar kan det legges den på grillen.  Begynn så med chorizoen. skjær chorizo i tynne biter og stek det i pannen til de blir godt stekt.  Legg chorizoen så til side.

Når potetene begynner å nærme seg ferdig, legger du reddikene sammen med potetene i grillen og strø deretter over revet parmesan. Når det er ca ti minutter igjen av grønnsakene og fisken, starter du med saus og sommerkål.  Hvis du bruker ferdiglagd saus trenger den som oftest bare varmes opp i en kjele. Bruker du posesaus, følg da veiledningen på den. Sommerkålen kokes/dampes i ca 5 min. Når alt er ferdig legger du fisk, poteter, reddiker & sommerkålen på tallerkenen. Hell til slutt over saus og chorizo.  

Lykke til og nyt! 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *