Om Aktiv Ernæring

 

Aktiv Ernæring gir veiledning, kunnskap og inspirasjon til et godt kosthold gjennom matlagingskurs og kostholdsforedrag

Vicki Carine H. Saxegaard

Vicki Saxegaard satset fult på tennis i ungdomsårene og har flere Junior NM-tilter bak seg. Siden har hun tatt en bachelorgrad i ernæring fra Høyskolen Kristiania og et årsstudium i pedagogikk. Nå jobber hun i Heming tennisklubb som tennistrener og med ernæring, samtidig som hun driver sitt eget firma, Aktiv Ernæring. Hennes store lidenskap ved siden av tennis, er å inspirere det norske idrettsmiljøet til å skape gode holdinger og vaner knyttet til et godt kosthold, både på og utenfor idrettsbanen. Med hennes erfaring innen tennis og utdanning innen ernæring, håper hun å kunne bidra til gode idrettsprestasjoner ved hjelp av godt kosthold!  
Gjennom Aktiv Ernæring, tilbyr Vicki kostholdsveiledninger, matlagingskurs både fysisk og digitalt, og kostholdsforedrag. 
Ønsker du eller din idrettsklubb å lære hvordan man kan prestere bedre på idrettsbanen ved hjelp av et riktig og godt kosthold? Kontakt Aktiv Ernæring på vicki@aktivernaering. 
Bakgrunnen for Aktiv Ernæring:
Inspirasjonen til å starte Aktiv Ernæring kom etter at Vicki i samarbeid med Bama og Norges Fotballforbund, gjennomførte en kostholdsundersøkelse blant norske fotballklubber. Undersøkelsen viste at kostholdet, som både tilbys og selges i forbindelse med idrettsarrangementer, har et stort forbedringspotensial! Som et resultat av undersøkelsen og sin store lidenskap for idrettsernæring, startet Vicki, Aktiv Ernæring.
Mitt mål er å hjelpe flest mulig idrettsklubber og –utøvere med å forstå hvordan kosthold påvirker idrettsutøvelse og helse både positivt og negativt – Vicki Saxegaard