Om Aktiv Ernæring

Aktiv Ernæring

Aktiv Ernæring er en tjeneste der ernæringskonsulenter med idrettsbakrunn, hjelper idrettsutøvere-og klubber med et riktig kosthold under trening og konkurranse!

Vicki C.H. Saxegaardvicky-3-1

Vicki Saxegaard er tidligere norgesmester i tennis og satset fullt på tennis frem til hun ble 18. Siden har hun tatt en bachelorgrad i ernæring fra Høyskolen Kristiania og et årsstudium i pedagogikk fra Bergen. Nå jobber hun i Heming tennisklubb som tennistrener og med ernæring, samtidig som hun driver sitt eget firma, Aktiv Ernæring.  Hennes store lidenskap ved siden av tennis, er å inspirere det norske idrettsmiljøet til å spise sunnere og bedre.  Med hennes erfaring innen tennis og utdanning innen ernæring, håper hun å kunne bidra til å gjøre tennis til den idretten i Norge som er best på kosthold!  

AKTIV ERNÆRING

Aktiv Ernæring er en tjeneste der ernæringskonsulenter med idrettsbakgrunn hjelper idrettsutøvere og klubber med et riktig kosthold under trening og konkurranse! Ønsker du eller din klubb å lære hvordan man kan prestere bedre på banen ved hjelp av et riktig kosthold? Kontakt Aktiv Ernæring for kostholdsforedrag eller individuell ernæringstime.   Inspirasjonen til å starte Aktiv Ernæring kom etter at Vicki i samarbeid med Bama og Norges Fotballforbund, gjennomførte en kostholdsundersøkelse blant norske fotballklubber. Undersøkelsen viste at kostholdet, som både tilbys og selges i forbindelse med idrettsarrangementer, har et stort forbedringspotensial! Som et resultat av undersøkelsen og sin store lidenskap for idrettsernæring, startet Vicki, Aktiv Ernæring.
Mitt mål er å hjelpe flest mulig idrettsklubber og –utøvere med å forstå hvordan kosthold påvirker idrettsutøvelse og helse både positivt og negativt – Vicki Saxegaard